marți, 17 mai 2011

Adevarul nu trebuie sugrumat si ascuns.....SFARSIT!

Mi-am dat seama ca nu are rost sa continui despre lupta anticomunista dusa de familia mea.Nu intereseaza pe nimeni.Am avut un singur cititor al celor 3 postari.Si dansul face parte din cei oropsiti de venirea comunistilor.
Stiu ca era mai interesant cand postam din America,dar.....s-a sfarsit.
Astazi astept un telefon.Daca-i cu noroc o sa postez din Germania,daca nu.....

9 comentarii:

  1. ti-am citit cele 3 postari. M-au cutremurat. Deci...speri sa scri din Germania. Sa fie într-un ceas bun. Te pup si sper sa ne auzim.

    RăspundețiȘtergere
  2. Te rog sa ma crezi ca au citit mult mai multi, dar cuvintele sunt prea putine pentru a rescrie durerea...Nu te da batuta...cineva va auzi...sau va vedea...sau ,nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. povestea luptei anticomuniste dusa de familia mea,este cutremuratoare.Nu prea mai e de....actualitate....Inca astept telefonul din Germania.E vorba de o slujba incepand din iulie.Depinde cum o sa ma inteleg cu lady.E vorba de 3 copii si nu e usor si,din pacate nici eu tanara....

    RăspundețiȘtergere
  4. @anonim.multumesc de incurajari.Cred ca am sa continui cu povestea.Chiar daca numai pentru mine,sau,asa cum zici tu,...nu se stie!

    RăspundețiȘtergere
  5. m-am uitat peste traficul acestui blog: este vizitat da cateva ori pe ora; putini oameni sunt atat de des "ascultati" ( poate cu microfoane, ha, ha...)
    Asadar postarile au fost interesante; poate n-au fost comentarii, asta-i alta poveste...; putina lume a patit grozavii sub comunisti; cam 10 % apreciam eu intr-o postare pe aceasta tema de interes restrans...
    http://daurel.wordpress.com/2009/08/18/cand-au-impuscat-caii/

    Daurel, cel cu cainii

    RăspundețiȘtergere
  6. @daurel.cei cu"microfoanele"banuiesc ca nu aveau timp de postat pe blog,iar despre postarile mele,m-am suparat degeaba,nu am gandit ca foarte multi dintre cei ce navigheaza pe internet sunt tineri,habar nu au ce-a inseamnat pentru unii sa-si piarda tot,sa fie deportati,sa fie impuscati unii din membri familiei...
    O sa continui ....nu se stie niciodata cine ajunge sa citeasca.

    RăspundețiȘtergere
  7. Îţi mulţumesc pentru toate vizitele pe care le faci pe blogul meu. La bună recitire!

    RăspundețiȘtergere
  8. @cristian Lisandru.Citesc cu mult drag blogul tau si ma bucur ca-ti fac placere vizitele mele,chiar daca nu am comentat de mult timp.
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Din nefericire, o tristă concluzie. Oamenii au alte preocupări, iar momentele istorice din care ar trebui să înveţe ceva pentru a nu repeta greşelile sunt trecute la "neglijate".
    O seară bună!

    RăspundețiȘtergere