marți, 17 mai 2011

Adevarul nu trebuie sugrumat si ascuns.....SFARSIT!

Mi-am dat seama ca nu are rost sa continui despre lupta anticomunista dusa de familia mea.Nu intereseaza pe nimeni.Am avut un singur cititor al celor 3 postari.Si dansul face parte din cei oropsiti de venirea comunistilor.
Stiu ca era mai interesant cand postam din America,dar.....s-a sfarsit.
Astazi astept un telefon.Daca-i cu noroc o sa postez din Germania,daca nu.....

10 comentarii:

 1. ti-am citit cele 3 postari. M-au cutremurat. Deci...speri sa scri din Germania. Sa fie într-un ceas bun. Te pup si sper sa ne auzim.

  RăspundețiȘtergere
 2. Te rog sa ma crezi ca au citit mult mai multi, dar cuvintele sunt prea putine pentru a rescrie durerea...Nu te da batuta...cineva va auzi...sau va vedea...sau ,nu?

  RăspundețiȘtergere
 3. povestea luptei anticomuniste dusa de familia mea,este cutremuratoare.Nu prea mai e de....actualitate....Inca astept telefonul din Germania.E vorba de o slujba incepand din iulie.Depinde cum o sa ma inteleg cu lady.E vorba de 3 copii si nu e usor si,din pacate nici eu tanara....

  RăspundețiȘtergere
 4. @anonim.multumesc de incurajari.Cred ca am sa continui cu povestea.Chiar daca numai pentru mine,sau,asa cum zici tu,...nu se stie!

  RăspundețiȘtergere
 5. m-am uitat peste traficul acestui blog: este vizitat da cateva ori pe ora; putini oameni sunt atat de des "ascultati" ( poate cu microfoane, ha, ha...)
  Asadar postarile au fost interesante; poate n-au fost comentarii, asta-i alta poveste...; putina lume a patit grozavii sub comunisti; cam 10 % apreciam eu intr-o postare pe aceasta tema de interes restrans...
  http://daurel.wordpress.com/2009/08/18/cand-au-impuscat-caii/

  Daurel, cel cu cainii

  RăspundețiȘtergere
 6. @daurel.cei cu"microfoanele"banuiesc ca nu aveau timp de postat pe blog,iar despre postarile mele,m-am suparat degeaba,nu am gandit ca foarte multi dintre cei ce navigheaza pe internet sunt tineri,habar nu au ce-a inseamnat pentru unii sa-si piarda tot,sa fie deportati,sa fie impuscati unii din membri familiei...
  O sa continui ....nu se stie niciodata cine ajunge sa citeasca.

  RăspundețiȘtergere
 7. Îţi mulţumesc pentru toate vizitele pe care le faci pe blogul meu. La bună recitire!

  RăspundețiȘtergere
 8. @cristian Lisandru.Citesc cu mult drag blogul tau si ma bucur ca-ti fac placere vizitele mele,chiar daca nu am comentat de mult timp.
  Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 9. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 10. Din nefericire, o tristă concluzie. Oamenii au alte preocupări, iar momentele istorice din care ar trebui să înveţe ceva pentru a nu repeta greşelile sunt trecute la "neglijate".
  O seară bună!

  RăspundețiȘtergere