sâmbătă, 27 februarie 2010

...SI AFARA PLOUA...PLOUA....




De cativa ani ,am uitat de dureri de sale,de spate,de cervicala.Norii de astazi ,aparuti pe neasteptate,mi-au amintit ca le am .




A fost o alta zi atipica pentru Arizona.Cu multa ploaie,cu frig si vant.Nici rezidentele mele nu s-au simtit comfortabil.Nu s-au citit ziarele,nu s-a jucat carti.Amorteala,pe toate fronturile.




Chiar in timpul dinnerului,am zarit pe fereastra,cel mai frumos curcubeu.De fapt au fost doua,unul langa altul,dar pana ce am alergat sa-mi iau camera,a ramas doar unul.L-am pozat si-l postez cu drag,pentru ce-i...ce-mi calca pragul.


Sa aveti un sfarsit de saptamana...fara dureri !


7 comentarii:

  1. Am venit şi am sustras o frântură din curcubeu. Mai ales că Bucureştii sunt iar mohorâţi... Îţi dorim o zi bună, şi eu şi Geanina!

    RăspundețiȘtergere
  2. somewhere over the rainbow.
    pur şi simplu, minunat.

    RăspundețiȘtergere
  3. În deşert toate's tare.Îi cald tare sau îi frig tare sau plouă tare.Deşertul este locul extremelor ştiu o simt în fiecare zi.Numai bine îţi doresc dintr-un alt deşert în alt colţ de lume

    RăspundețiȘtergere
  4. @cristian.
    Multumesc pentru vizita.Sper ca v-a placut
    curcubeul de Arizona.Salutari Geaninei.

    RăspundețiȘtergere
  5. @remus.Ma bucur ca ti-a placut!Nu am fost destul de iute ,sa prind cand erau doua !

    RăspundețiȘtergere
  6. @blog'olog.In desert totul este la "extrem".
    Sa ai parte numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. fain curcubeul. Deci, ar trebui sa profiti de timpul de acolo, cât mai ai timp. Ca daca vii acasa, nu mai vezi tu asa curcubeu!!!

    RăspundețiȘtergere