joi, 18 februarie 2010

SI SA-I NUMERI,SUNT MULTI!
Decana de varsta,Gene-alias Secretara,a implinit 96 de ani.Toata ziua mi-a zis ca eu ma pot inchipui la aceasta varsta?I-am raspuns ca da,daca as fi ca ea.E cea mai desteapta din casa,citeste,face rebus,scrie.Un fix cu spalatul(nespalatul hainelor ca sa nu se uzeze) are,in rest nu are nevoie de prea mult ajutor.
Am sarbatorit-o la lunch.Familia i-a organizat masa de dinner la restaurant.A primit cel mai frumos buchet de orhidee de la nepoata din Utah,Tv reportera la CNN.
Nu a vrut nici in rupul capului,desi se obisnuieste,sa-si deschida cadoul de fata cu toata lumea.Noi stim de ce.In cadou nu lipseste cutia mare de ciocolata si era obligata sa le serveasca pe toate .Mai bine arunca din ce primeste,decat sa dea si celorlalte.Cand este servita insa,nu se multumeste cu o bucata.Isi ia intotdeauna 4-5!
Poate ca a fost toata viata zgarcita a ajuns la aceasta varsta.Eu nu sunt,asa ca .....11 comentarii:

 1. 96 de ani... si bunicii mei au trait peste 90. La ei la tara la munte. Imi aduc aminte ca bunicul a murit in noiembrie, iar in vara de dinainte a mers la coasa, pe bunica mi-o amintesc cu cateva luni inainte de a muri, citind ziarul pe prispa, fara ochelari!!! Eu purtam ochelari inca de atunci...

  RăspundețiȘtergere
 2. Daca deschideti un asezamant in Romania sa-i spuneti lui Zamfir sa ma sune; poate vand ceva pamant si contribui si eu...

  RăspundețiȘtergere
 3. @alina.Depinde de "gene",sau de ce viata ai dus.
  Si mama mea,la 94 de ani,citeste ziarul fara ochelari.

  RăspundețiȘtergere
 4. @daurel.Sincer m-am gandit la a deschide o casa de acest fel in Romania,dar ar trebui sa mai stau vreo 10 ani macar,ca sa adun bani!
  Si eu am pamant de vandut.Dar nu mai sunt"chiaburi"sa cumpere.
  Multumesc,oricum,de intentie.

  RăspundețiȘtergere
 5. Superbe orhideele. La multi ani, secretarei.

  Traieste mult ca nu e stresata draga mea. Si poate pentru ca a privit viata cu alti ochi decât noi, venite de la greu.

  RăspundețiȘtergere
 6. Va trebui să aduni şi răbdare. Nu să deschizi o astfel de casă e greu, ci, să aduni toate actele necesare pentru dosarul de aprobare a înfiinţării! Sănătate. Se pare că mai am mult de trăit până bem cafeaua. Sau ... să vin eu acolo?!

  RăspundețiȘtergere
 7. @zamfir.Nu trage concluzii pripite.Am zis ca ar trebui sa mai stau,nu ca voi sta!Vara asta am sa fac tratament de reuma in Durgau!

  RăspundețiȘtergere
 8. Un bătrân de 96 de ani spunea că e bine să nu cred niciodată ce spune o femeie. Şi dacă spune că a murit, pipăi-o, ca să vezi că minte!
  Aşa că, te voi crede când voi putea să te pipăi. Prind eu momentul când soţul tău va fi întors cu spatele!
  Să fiţi fericiţi şi să mă anunţaţi când veniţi ca să convoc fanfara!

  RăspundețiȘtergere
 9. @zamfir.Fanfara canta la eroi,si nu-i cazul meu;si la morti-zic doamne fereste!

  RăspundețiȘtergere
 10. Vei eroina principală a filmului neturnat "Cafeaua cu Ema"!

  RăspundețiȘtergere
 11. M-au emtionat foarte tare povestirile tale. Lucrezi la un camin de batrani, nu-i asa?

  RăspundețiȘtergere