sâmbătă, 13 martie 2010

Larry si povestea lui.

Nu stiu de ce,cand asteptam noi rezidenti,ma rugam sa nu fie barbati.M-am obisnuit doar cu babute.Mare greseala am facut.Mi-am dat seama acum,dupa 3 saptamani de cand il avem pe Larry.Atmosfera din casa e total schimbata.Babutele mele au mai multa grija de infatisarea lor,ciripesc ca pasarelele ,cand sunt la masa.Cocheteaza pur si simplu.Din pacate,inima lui Larry este data pe vecie.El isi iubeste sotia,de care a fost despartit de doctori.

Astazi,fiica lui,Elaine mi-a povestit ca Larry a devenit gelos si-si teroriza pur si simplu sotia.El are 90 de ani,a fost diagnosticat cu dementia si a primit recomandarea de a fi despartit de sotie prin plasarea intr-o casa de batrani.

A terminat Academia Americana de Aeronautica.Vorbeste franceza,germana,spaniola.A avut 9 copii,din care 3 doctori renumiti.Cel mai mare dintre baieti a fost neurochirurg vestit in Arizona.A murit acum cativa ani in urma unui cancer la cap.Pe el nu l-a putut salva medicina.

Larry a vandut avioane in intreaga lume.Pasiunea lui a fost golful si pescuitul.Camera ii este plina de trofee.

Este un gentlemen adevarat.La toata lumea spune ca eu sunt cel mai bun bucatar din lume.Spune "te rog" si"multumesc" pentru orice lucru minor de care are nevoie.

Sta toata ziua uitandu-se pe geam si o asteapta pe Maurine,sotia lui,care l-a vizitat doar de 3 ori in acesta perioada.La plecare,Larry i-a spus de fiecare data ca o iubeste.Ea ,a intors spatele si....dusa a fost.

Inclin sa cred ca ...ea are probleme!

9 comentarii:

  1. @criss.Da ,el este.A fost barbat frumos la viata lui.Zambetul lui cucereste si acum!

    RăspundețiȘtergere
  2. Atunci nu ma mir ca babutele se fac frumoase. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii dragule ca vorba romaneasca ''Femeia-i coada dracului''Te foloseste atat cat are nevoie de tine si apoi gata.De aceea cred ca definitia corecta a femeii pe care sa ne-o insusim si noi este:Femeia e aparatul de care te tii cand f....ti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ca mai ai si pe cineva binecrescut in grija! Eu cred ca, la batranete, barbatii sunt mai usor de suportat decat femeile.
    In ce o priveste pe sotie ma abtin de la comentarii. Cine stie cum a fost viata ei? O vorba spune ca "numai capacul stie ce fierbe oala"!
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  5. @fairy tale.Americanii au o vorba:TU ZICI ASTA!
    Noi romanii avem alta vorba:ASTA E PAREREA TA!
    Sa ai nice day!

    RăspundețiȘtergere
  6. @marada.Ai dreptate.In cazuri din astea trebuie sa ne abtinem de la comentarii...Se potriveste oare si zicala:in sacul legat,dracu sti ce-i bagat?

    RăspundețiȘtergere
  7. Larry o fi un señor de al meu...Un cuceritor. Eu ti-am mai spus. Cu batrànii e mult mai usor.

    Poate stie ea ce stie... Ma refer la Maureen. Stai sa-l cunosti mai bine. E abia la început... Lasa-l sa se acomodeze...

    Pupici, draga mea, draga!

    RăspundețiȘtergere
  8. Apoi draguta vorbele cugetate din batranii de la noi nu fac cat un volum de cugetari filosofice de la straini!Poate sunt un pic misogin dar experienta eu zic ca am si 10 ani cat am fost leader de sindicat la mineri am avut timp sa studiez tipologia feminina si crede-ma pe cuvant ca ma insel foarte rar in privinta lor!

    RăspundețiȘtergere