luni, 28 decembrie 2009

Mos Craciun nu aduce numai bucurii!

Eu m-am agitat,am pus tot sufletul sa fie pentru toata lumea un Craciun fericit!Dar nu a fost asa.

Vineri noaptea,la ora 2,28 ,un zbierat puternic ne-a trezit din somn.Florence,de 90 de ani,a cazut in baie si si-a rupt femurul.Lucrul asta se putea intimpla in fiecare noapte de cind este in casa.De ce oare tocmai in noaptea de Craciun?Ea este un caz mai aparte.A folosit de la 18 ani pastile pentru dormit ,iar acum nici o pastila nu o mai linisteste.Toata noaptea "lucreaza".In fiecare dimineata am emotii cind ii deschid usa camerei pentru ca nu stiu ce pot sa gasesc.Imbraca 2-3 pijamale una peste alta,isi pune 3-4 sosete in picioare.Isi muta hainele prin dulap...lucreaza in schimbul de noaptea femeia.

Pentru ca acuza dureri groaznice,nu am miscat-o de jos.I-am pus o perna sub cap si am sunat 911.In 5 minute au venit" Cei 4 barbati frumosi"cum le spun eu.Indiferent ce echipaj a venit in toti acesti ani de cind am jobul asta, numai barbati frumosi am vazut la FireDepartment.Sotul meu le zice "CEI CU BOCANCI NEGRI".

Am fost suparata si doua zile nu am putut sa blogoresc.
Daca vreunul din prietenii mei vituali mi-a simtit lipsa.Acum va afla de ce am lipsit!

5 comentarii:

  1. Tii,ce necaz pe biata femeie! Ce greu ii va fi acum, cand nu se va mai putea misca din pat noaptea si va avea insomnii!
    Vezi, de aceea nu-mi doresc sa traiesc mult! De la o anumita varsta viata e grea pentru tine si pentru cei ce te inconjoara.
    Iti doresc sanatate si serviciu fara "evenimente"!

    RăspundețiȘtergere
  2. @marada.Din pacate,necazul tot al nostru va fi!
    Stiu din experienta atator ani ca ea va incerca in fiecare noapte sa se dea jos din pat.Piciorul si l-a rupt.La cap nu s-a schimbat nimic!
    Am avut o babuta tot asa.Avea tija pusa la femur.La o saptamina dupa operatie a vrut sa se dea jos din pat.A cazut,a fost operata din nou si in 3 saptamani a murit!

    Multumesc de urare!Dar aici ,niciodata nu poti sa stii.
    Da,din pacate batranetea este foarte urata!

    RăspundețiȘtergere
  3. LA MULTI ANI,MULTA SANATATE SI FERICIRE
    SA-TI DEA DOMNUL PUTERE SA-TI FACI MUNCA
    SI SA-TI DEA TOT BINELE DIN LUME

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper ca ti-a trecut supararea. Nici eu nu am putut bloggerii, de asta am întârziat. Te îmbratisez draga mea draga, pe ultima suta de metri a acestui an.
    Sa ai parte numai de bucurii în anul care vine.

    RăspundețiȘtergere
  5. mama , da ce-ai urcat în ZeList. Felicitari draga mea.

    RăspundețiȘtergere