marți, 1 decembrie 2009

Capra si varza.

Daca bine-mi aduc aminte,cred ca prin clasa a 3-a ni s-a dat sa impacam capra,varza si lupul.Atunci am reusit sa trec apa si sa ramin cu toate trei.Asta noapte s-a repetat povestea,dar in versiune americana! Dupa miezul nopti suna primul clopotel.Doamna L.

- E frig.Ridica temperatura.Sigur,clientul nostru.....setez temperatura mai mare.Dupa o jumatate de ora,suna clopotelul.Doamna F.

-Ce se intimpla?Ma sufoc!Nu am aer.E prea cald.- Sorry,dar doamnei L ii este frig.

- Dar nu ma intereseaza,imi sun baiatul !Ok.ma duc si setez temperatura mai mica,o invelesc pe doamna L cu inca o patura,trag aer in piept sa nu zic una pe romaneste(trebuie sa zimbesc tot timpul,asa e profesional) si ma bag in pat.Nu dorm o ora.Suna clopotelul.Doamna G.-E frig!!!Ce se intimpla?-Da ,e frig,dar puneti inca o patura.Stiti,doamna F nu suporta caldura mai mare.-Dar,ce ma intereseaza pe mine.Eu platesc pentru confort si vreau confort.Doamna F maninca ca porcul,linge farfuria(asta e perfect adevarat)si sigur ca are calduri....S-a facut dimineata,eu nu am reusit sa le fac pe plac.

6 comentarii:

 1. ma apuca râsul. E greu sa împaci toate bàbàtiile.
  Bine macar ca eu am numai unul, SI MI-E DE AJUNS!

  Stii, e mai usor de îngrijit un batrân decât o bàtrâna. Nu are atâtea mofturi. Sau numai señor este foarte simtit. îmi spune de multe ori cànd îl cert ca trebuia sa ma cheme: - Nu am vrut sa te deranjez Giulia!!

  Râde ciob de oala sparta (eu fiind ciobul pe lànga tine care ai 9 asistati acuma, daca nu au mai aparut între timp).

  RăspundețiȘtergere
 2. Vorba englezului Goethe: C'est la vie, toujours ... parşivă!
  Ca să te mai încălzesc sau răcoresc, accesează:
  http://blogulise.wordpress.com/2009/12/02/sub-acoperire

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu toate au mofturi.Sti care e paradoxul?Cele care platesc cel mai putin consuma cel mai mult,sunt cele mai mofturoase si au pretentii la imposibil,citeodata.Ti-o spun din experienta.
  Imi vine sa rid cind zici ca-l certi pe Senor.Aici e alta politica:
  ASA SUNT EU!
  - E OK SA NU MA SPAL,DACA NU VREAU.
  - E OK SA NU IAU MEDICAMENTELE DACA NU VREAU.
  - E OK SA SUNE CLOPOTELUL LA 2 NOAPTEA CA VREA APA CU GHEATA!
  -E OK................

  RăspundețiȘtergere
 4. Le trebuie un pat in care sa doarma amandoua, sa se incalzeasca-raceasca una de la alta!
  Greu de multumit femeile!

  Toate cele bune!

  RăspundețiȘtergere
 5. Am zambit la cele scrise de tine, dar un zambet amar, pt ca si eu locuiesc cu bunica sotului si chiar azi mi-a facut ziua de neuitat. E atat de egoista si invidioasa/geloasa pe tot/oricine primeste atentie din partea mea. Astazi ia casunat pe caini si imi reprosa ca ea a slabit de cand cu cainii, vrand sa spuna ca ea mananca mai putin decat cainii, motiv pt care a slabit. Are 83 de ani si traieste doar pentru a manca. E greu cu batranii, ca-s ai tai, ca-s a altora. Bunica, chiar daca nu a terminat 4 clase, are un feeling anume pt a manipula si a aduce oamenii acolo unde vrea ea. Din pacate pt ea, cu mine nu-i merge, dar tot eu ies cea sifinata din orice poveste, ca ea nu le pune la suflet.
  Chiar nu imi vine sa sfatuiesc pe nimeni dupa vechea expresie: "CIne n-are batrani sa-si cumpere". Sper ca nu am fost prea rautacioasa.

  RăspundețiȘtergere