joi, 3 decembrie 2009

MIRACOLUL COLINDEI.

Dupa Ziua Recunostintei,incep sa se impodobeasca casele cu ghirlande si mii de beculete. In casa se impodobeste bradul pentru ca Mos Craciun sa aiba timp sa puna pentru fiecare cadouri.Anul trecut nu bloggoream si serile imi treceau fie dezlegind integrame,fie ascultind muzica ,fie colindind asezata pe un fotoliu linga brad ,avind grija sa nu-mi trezesc rezidentele.

Intr-o seara colindam : Asta-i seara preasfintita,Din veacuri sarbatorita.S-o sarbatorim frumos,Caci azi s-a nascut Cristos.......colinda familiei mele.La un moment dat,pe holul din spatele meu am auzit pasi care m-au speriat la inceput,stiind ca toata lumea doarme.Adeline,92 de ani ,mi-a facut semn sa nu ma opresc si s-a asezat pe canapeaua din fata mea .Asculta cu lacrimi in ochi.

Dupa ce am terminat colinda,mi-a spus ca si-a dat seama ca-i cintec pentru Craciun,ca i-a placut foarte mult si ca-i pare rau ca nu intelege romaneste.

Va intrebati probabil, unde-i miracolul? Adeline este surda.Aude foarte slab ,doar cu o ureche si trebuie sa strigi ,iar de la brad si pina in camera ei este un hol de 8 m.

4 comentarii:

  1. sunt foarte sentimentali batrânii. Si apoi seara, fiind liniste te va fi auzit Adeline. Dar exista si miracole. Sau îmi place mie sa ma amagesc cu asta, ca un fel de a contracara resemnarea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred că sunt off-topic dacă te felicit pentru poziţia în ZeList!
    vezi: http://blogulise.wordpress.com/2009/12/03/lista-lui-zamfir-%E2%80%93-1-decembrie-2009
    şi printre blogurile din Comunitatea Urbană Arieş!

    RăspundețiȘtergere
  3. @giulia.Tu si resemnarea.Insasi prin munca la care te-ai angajat,dovedesti ca nu esti un om care sa se lase sortii atit de usor.
    Ce-ar fii viata,daca nu am crede in miracole?

    RăspundețiȘtergere
  4. @zamfirpop.Am blog,pentru ca mai exista oameni buni.Unde-s doi si trei,puterea creste,nu?

    RăspundețiȘtergere