duminică, 20 decembrie 2009

Fara comentarii!

Doua zile grele,obositoare mai ales ca noaptea nu am reusit sa dorm .Deh,lumea se mai si raceste,chiar daca sta in pat,merge la baie,la masa,se intoarce in pat...Nu-i vorba de mine.O rezidenta e racita si tuseste ca un magar.Nimeni nu poate dormi....si nu-i boala atit de grava,precum e nevoia de atentie...

Saptamina asta am avut chef sa-mi arat talentele.Am colindat,am dansat joi toata ora de muzica,mai ales ca cel care a venit sa le cinte babutelor ,ne-a facut si noua o surpriza cintind la acordeon Valurile Dunarii(Barca pe valuri pluteste usor...Dar cine imi cinta un cintec de dor....).

La cina din seara asta le-am facut surpriza cu cite o felie de cozonac.Cea mai batrina din casa,96 de ani m-a intrebat:De ce faci jobul asta asa de greu(singura care realizeaza cit muncim) cind am vazut ca sti sa cinti frumos,sa dansezi frumos,nu mai vorbesc ca ce bine stii sa gatesti,ai putea sa-ti deschizi propriul bisnis.

Nu am putut sa-i raspund.

6 comentarii:

  1. Biata babuta, nu stie ea ca la noi, toate stim de toate, dar nu e de ajuns....Bine ca eu nu trebuie sa fac cozonaci si alte chestii.
    în schimb am sa-mi cumpar un Panetone Italian de la Lidl.

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil nu realizeaza ca pentru a dechide o afacere trebuie bani...iar la noi, si relatii. Nu stiu cum e acolo.
    E grozav ca la varsta ei e asa lucida! Cum vom fi oare noi...sau vom mai fi?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Giulia.Panetone este si aici...dar daca eu tot stiu sa fac cozonac...
    Ai dreptate,stim sa facem de toate,dar uite unde ne sunt de folos.

    RăspundețiȘtergere
  4. @marada.Prea multe nu pot sa le spun babutelor.Ele nu inteleg situatia din tara,oricit le-ai explica.Ma bucur ca ,asa cum scrie pe moneda lor,Dumnezeu i-a binecuvintat.
    A ramas lucida pentru ca nu si-a pus mintea la pastrare.este singura care citeste ziarele,face rebus,citeste carti si de vreun an,a inceput sa -si scrie memoriile.Ne-a chemat pe amandoi,adica pe mine si pe sotul meu,sa ne intrebe daca ii permitem sa ne pomeneasca in carte!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu acum te-am descoperit si am descoperit cu ce te ocupi. Te felicit pentru ceea ce faci, pt ca poti. Mie mi-e atat de greu cand vad batrani cersind pe strada... cred ca Dumnezeu te va binecuvanta pentru munca ta. Faci parte dintre cei care merita cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Alina.Bucuria este reciproca.Desi obosita dupa party,am intrat pe blog si am citit comentariul tau.Ai dreptate.Nu toata lumea ar putea sa faca ce fac eu.Chiar si sora mea,cind ii povestesc diferite faze prin care trecem cu babutele noastre,imi spune ca ea nu ar putea sa faca asa ceva.Dumnezeu imi da puterea si rabdarea de care am nevoie.Chiar,singura ma intreb cite o data:OARE CUM MAI POT ZAMBI?
    Sa auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere