luni, 3 mai 2010

Puterea nebuniei!



Prima poza va arata camera lui Larry,barbatul din a doua fotografie,asa cum am gasit-o vineri noaptea la ora 12,38 de minute.
De doua saptamani are nevoie de ajutor la imbracat,la mers,la ridicat de pe scaun si din pat.Nimeni nu l-a ajutat sa ridice si sa mute cele doua saltele grele si nici zgomot nu a facut.L-am auzit numai in momentul cand o striga pe Maurine,sotia lui.
Cu mare greutate l-am potolit.A dormit restul noptii in fotoliu.Sub nici o forma nu a vrut sa se
intinda in pat.
Are Vascular Dementia,boala care se poate manifesta in cele mai neasteptate feluri.Larry are iesiri violente.Pentru asta a si fost despartit de sotia lui.
Eu am facut prima poza pentru a arata familiei.Copiii nu prea vor sa-l medicheze,dar cu asemenea manifestari este un pericol pentru ceilalti rezidenti.

8 comentarii:

  1. Mi-e teama pentru tine! Ai grija...nu stii ce-i mai da prin cap!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian.Grea pedeapsa de la Dumnezeu e pierderea mintii!Din pacate nu stim nici unul ce o sa ajungem.

    RăspundețiȘtergere
  3. @criss.Cand nu mai e sanatate...nu mai ai nici o bucurie,iar cand nu realizezi ce faci,e teribil.

    RăspundețiȘtergere
  4. @marada.Fi linistita.Am avut altii si mai...bolnavi.Ne luam masuri de siguranta.E rau pentru el in primul rand.Daca ar avea medicamente,mintea si trupul lui s-ar linisti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna de dimineata draga mea. Cam devreme te-ai trezit. O zi buna... fara nebunie!

    RăspundețiȘtergere
  6. 2GIULIA.Frumoasa urare mi-ai facut.multumesc,numai ca nu se poate ....aplica aici.E multa nebunie,din pacate.La 2,30 asta noapte,Sylvia isi striga pisicile,le cauta dupa tablouri si bineinteles ca era un zgomot teribil.Ea o sa doarma pana pe la 11-12,eu insa....pe baricade!
    Dar...totul e OK!

    RăspundețiȘtergere