joi, 6 mai 2010

Dupa Dumneavoastra,Doamna!




Langa locul de "scalda"pentru copii,astazi si-a facut aparitia o pereche de rate salbatice.
La pasari cred ca e invers protocolul.Uitati-va ca Ea merge in fata sa caute un loc la masa.


8 comentarii:

  1. Imi place ca americanii respecta natura; sau mi se pare?

    RăspundețiȘtergere
  2. N-au nici garduri...Romanilor le este mereu frica de hoti; poate din cauza ca nu avem pistoale...Oricum, cand se fac succesiuni, fratii se separa cu garduri de toata frumusetea....Sau este ideea cumnatelor?

    RăspundețiȘtergere
  3. @daurel.Asa am vazut si eu,ca americanii respecta natura si fac bani,bani multi cu ce le-a dat Dumnezeu frumos.
    Sa sti ca au garduri de peste 2 metri,dar in spatele casei.Intrarea la ei se face direct din strada.Gardurile le au doar petru delimitarea proprietatii,ma gandesc,ca de hoti nu este vorba.Vine DHL cu pachet si ti-l lasa la usa.Nu ti-l ia nimeni,daca nu esti acasa

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma gândeam eu ca numai miercuri ai facut din nou fotografii. Nici eu nu am garduri, decât într-o parte a curtii... pentru smecherul de câine... care-si face de cap prin cartier... la catele! Are deja un harem. Altfel... la intrarea în casa, nu am. Dar am avut tiganca care mi-a intrat în casa, pe usa de jos,... asta cu trei câini în casa... nici nu s-au sinchisit sa latre! Am auzit eu usa trântita de curent. Te pup! Ai dansat?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Giulia.Ca sa dansez,mai bine zis ca sa joc,am nevoie de:atmosfera,un paharel de visinata(Doamne ce dor imi esteeeee) si un jucaus pe masura mea.Sotul meu stie sa joace populara,dar daca il conduc eu!Hai ca ma laud acuma,dar la invartite,nu prea aveam rivale!!!In tineretele mele!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. @giulia.Adaug:NICI AMU NU MA LAS!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Stiu draga mea ca nu poti sa ai rivale. Si eu am jucat în tinerete... mai apoi nu am avut cu cine... pentru ca al meu OM era cam rigid... stia numai un stil!

    RăspundețiȘtergere