sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Amintire de la Hoover Dam.


Am vrut initial sa scriu despre nebunia reducerilor de dupa Ziua Recunostintei.Apoi,stiind ca acasa ,in perioada sarbatorilor,preturile se dubleaza,m-am razgindit.Nici in Spania,m-a informat Giulia,nu sunt reduceri acum,ci dupa sarbatori.


Mult mai interesant este sa intrati pe Google sa cautati informatii si poze despre Hoover Dam,cea mai spectaculoasa constructie hidro-energetica de pe Colorado River,situata la granita dintre Arizona si Nevada,la 48 km de Las Vegas.


Eu am avut norocul sa vad pe viu.Iata dovada.

9 comentarii:

  1. Mult mai interesant ar fi să ne povesteşti tu cum ai vizitat barajul, ce impresii ai cules de pe-acolo, ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum ai zis tu Ema, roca, roca, roca, praf si pustiu. Dar ce amintiri frumoase vei avea, la batrànete, când ai sa te asezi cu nepotii la depanat povesti.

    De reduceri, nici sa aud. Ma bucur sa-mi trimit banutii acasa, pentru ca daca îi am, nu rezist tentatiei de a da o tura cu sefa mea, si amândoua ne alegem cu ¨remordimientos¨.

    Si apoi, eu am avut magazin, si când îi aud de vânzari triple în perioada reducerilor de peste 50% , nu pot sa nu ma întreb cât adaos comercial si-or fi punând, ca sa iasa în câstig.
    Pentru ca de fiecare data spun ca în perioadele normale vând fff putin.

    E o excrocherie publicitara, chestia cu reducerile.

    Esti frumoasa draga mea în poza si ai o expresie de persoana foarte autoritara!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. @zamfir pop.Nu mi-as gasi cuvinte ca sa descriu maretia naturii si nici incredibila lucrare ce a iesit din mina oamenilor.Si cind te gindesti ca a fost inceput in l935.Ce utilaje or fi avind atunci ca sa taie roca dura?

    RăspundețiȘtergere
  4. @giulia.Nici eu nu pot sa-mi explic cum poate un obiect de coste ,de exemplu 4o$ si tu sa-l poti cumpara cu 5 in perioada reducerilor.

    Ha...ha...Autoritara!Toata viata am lasat de la mine,numai sa fie bine.Poate mai degraba sunt mindra!Asa imi este tot neamul.Eu nu stiu sa umplu decit cu umerii drepti si capul sus!

    RăspundețiȘtergere
  5. deci, daca în perioada reducerilor le iese un profit si la 5$ vânzând fff multe produse, trebuie ca au un adaos fabulos. Pentru ca asa spun.

    Balivernele cu stocul vechi sa o spuna la altii pentru ca si anul urmator gasesti aceleasi modele.
    Ma rog, se mai si schimba, dar le regasesti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Exact asa gindesc si eu.Au adaus foarte mare.Produsele aproape toate sunt chenezarii,deci luate la preturi derizorii si pot sa reduca cit vreau,dupa ce au vindut poate jumatate cu preturi mari.
    Apropo de cumparaturi,baremul meu la preturi este intre 5 si 7$,nu mai mult cind e vorba sa cumpar pentru mine.
    Cind copiii imi comanda sa le iau ceva,ma si avertizeaza...vezi ca nu costa numai 5$.

    RăspundețiȘtergere
  7. dupa ce am fost acum acasa m-am lamurit ca nu merita sa cumpar aici nimic. La aceleasi preturi le gasesti si în tara.
    La cele de marca da, când sunt promotii. Dar si alea sunt toate produse în Asia. Dar macar sunt adidasi de piele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si aici este acelasi lucru: afise mari cu reduceri de 20, 50%, dar in realitate reducerile sunt la lucruri pe care nu le-ai lua nici pe gratis!
    Si cand te gandesti ca inainte "de reduceri" aveau preturi exorbitante!
    Acum lumea cumpara de la magazinele second!(exceptie fac cei bogati, care cumpara in strainatate!)

    RăspundețiȘtergere
  9. @marada.Bine ai venit pe blogul meu.
    Sa stii totusi ca in reduceri am reusit sa iau lucruri bune si frumoase.E nevoie doar de rabdare sa cauti.Un exemplu pot sa-ti dau:pardesiu lung,din piele cu 85$.

    RăspundețiȘtergere